Yol Durumu Hakkında Son Durum
Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan son yol durumu bültenine göre, TAG Otoyolu’nun Bahçe-Nurdağı kavşakları 6-9. kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle bant aktarımı yapılarak, Adana istikametinden iki yönlü ve kontrollü bir şekilde ulaşım sağlanmaktadır.
Kınalı-Büyükçekmece yolunun 27-32. kilometrelerinde de üstyapı yenileme çalışmaları devam etmekte olup, ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak devam etmektedir.
Ankara-Kırıkkale yolunun 25-27. kilometrelerindeki yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım, servis yolundan Ankara-Kırıkkale istikametinde sağlanmaktadır.
Aynı şekilde, Turgutreis-Bodrum-Milas yolunun 9-11. kilometrelerinde meydana gelen iksa duvarının çökmesi nedeniyle Turgutreis-Bodrum yönü trafiğe kapatılmış olup, ulaşım eski belediye yolundan sağlanmaktadır.
Diğer yollarda da benzer durumlar mevcuttur. Sürücülerin, Emirdağ-Bolvadin-Çay yolunda 49-51. kilometreler arasında, Kızılkaya-Korkuteli yolunda 19-26. kilometreler arasında ve diğer bölgelerde trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri önemlidir.
Sürücülerin dikkat etmeleri gereken bir diğer yol ise Bozüyük-Bilecik-Mekece yolunun 50-57. kilometreleri arasındaki yapım çalışmalarının devam ettiği bölgelerdir.
Zonguldak-Karabük il sınırı-Yenice-Karabük yolunun 50-52. kilometrelerinde refüj düzenleme çalışmaları nedeniyle ulaşıma kontrollü bir şekilde izin verilmektedir.
Batman-Kurtalan-Siirt yolunun 19-20. kilometrelerinde de bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak ulaşım sağlanmaktadır.
Son olarak, Arhavi-Hopa-Sarp yolunun 0-1. kilometrelerindeki heyelan nedeniyle Hopa-Arhavi istikametinde kontrollü ve iki yönlü ulaşım sağlanmaktadır.
More Stories
Rüyada Abdest Aldığını Görmek
Daha az eşya insanların kavgasını önlüyor mu? İşin uzmanları değerlendiriyor
İstanbul’da Protesto Gösterileri: 43 Provokatör Gözaltında