Siverek’te Derede Mahsur Kalan Kedi Kurtarıldı
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, derede mahsur kalan bir kedi, bölge halkı tarafından kurtarıldı.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine bağlı Tanrıvedi Mahallesi’nde, bir köprünün ayaklarında günlerce mahsur kalan ve açlıktan güçsüz düşen bir kedi, köy sakinlerinden Mehmet Parlak tarafından kurtarıldı. Parlak, cesaretle köprünün altına inerek kediyi kurtardı. Bu anlar ise başka bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Görüntülerde, kedinin açlık ve güçsüzlük içinde kurtarıldığı anlar net bir şekilde görülebiliyor.
Kurtarılan kedi, sıcak bir ortama alınarak beslenmesi için süt verildi.
Hesap Aç, 1.000 TL Kazan.
BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / MEVLÜT BAYRAKTAR – 3. Sayfa
Related Posts
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2025 yılı Kurban Bayramı dolayısıyla kurban vekaletini bu yıl da Türk Kızılay’a verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu yılki 7 hisse kurban vekaleti Gazze’deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.
Fransa Dışişleri Bakanı Jean Noel Barrot, terör örgütü PKK/YPG’nin Suriye’deki elebaşı “Mazlum Abdi” kod adlı Ferhat Abdi Şahin ile görüştü.
İngiliz sanatçı Stuart Semple, bilim insanlarının keşfettiği ve daha önce kimsenin görmediğini söyledikleri “Olo” rengini taklit ettiğini iddia etti.
12 yıllık eşini öldüren müzisyen koca, ilk kez hakim karşısına çıktı. Sanık savunmasında, “Bıçak kırılınca tornavida sapladım.” dedi.
İstanbul Ümraniye’de bir kamyon şoförü, trafikte yol verme meselesi nedeniyle tartıştığı sürücüye çekiçle saldırdı.
İğneada’daki Mert Gölü, yağışlarla dolup denizle birleşti. Doğanın güzelliği gözler önünde.