Sapanca’da Bungalovda Gizli Kamera Skandalı: İşletme Sahibi Tutuklandı

Sapanca’da Bungalovda Yaşanan Gizli Kamera Skandalı

Sakarya’nın Sapanca ilçesinde bir bungalovda yaşanan gizli kamera skandalı, işletme sahibinin telefonundan çıkan görüntülerle doruğa ulaştı. Skandal, özel hayatın gizliliğini ihlal suçlamasıyla tutuklanmalarına neden oldu.

Sapanca ilçesinde Ramazan Bayramı arifesinde meydana gelen olayda, İstanbul’dan bungalov kiralayan bir aile, yapının içerisinde ampul içine gizlenmiş bir kamera buldu. Kamera, yapının yatak odası ve jakuzi bölümünü izliyordu. Aile durumu hemen emniyete bildirdi ve işletme sahibi ve bir kişi tutuklandı.

Polis ekipleri tarafından yapılan incelemelerde, gizli kameraya ait bazı görüntülerin işletme sahibinin cep telefonunda olduğu tespit edildi. İşletme sahibi ve bir kişi, kamerayı kendilerinin koymadıklarını iddia etmelerine rağmen, özel hayatın gizliliğini ihlal suçlamasıyla tutuklandılar.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol.

Reklamdır

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / ORKUN KAYA – 3.Sayfa

Related Posts

Elektrikli otomobillerin fiyatları artacak mı? ABD’de teşvikler kalkıyor

ABD’de elektrikli otomobillere yönelik sağlanan vergi indirimleri tehlikede. Cumhuriyetçi üyelerin sunduğu yeni yasa teklifi, elektrikli araçlara uygulanan 7.500 dolarlık yeni araç ve 4.000 dolarlık ikinci el araç vergi kredilerinin yıl sonunda kaldırılmasını öngörüyor. Öneri yasalaşırsa, teşviklerin sona ermesi elektrikli araç alımlarını zorlaştırabilir, bu da fiyatlara doğrudan yansıyabilir. Kararın Çin’e avantaj sağlayabileceği ve ABD’deki istihdam ile üretimi sekteye uğratabileceği uyarıları yapılıyor.

Nissan fabrikaları kapanıyor mu? Japon otomotiv devi yolun sonuna geldi

Japon otomotiv devi Nissan, ekonomik darboğazın etkisiyle radikal adımlar atmaya hazırlanıyor. Elektrikli araç devrimi, Çinli üreticilerin agresif yükselişi ve küresel talep daralmasıyla sarsılan şirket, Japonya’daki bazı fabrikalarında üretimi durdurmayı planlıyor. Honda’nın birleşme teklifinden vazgeçmesiyle yalnız kalan Nissan, aşırı üretimi azaltmak ve yeniden yapılanmak için fabrikalarını kapatma seçeneğini de değerlendiriyor. Nikkei’nin haberine göre bu kararlar henüz netleşmedi ancak şirketin yüzleştiği zorluklar, otomotiv sektöründe ayakta kalmanın her geçen gün daha da zorlaştığını ortaya koyuyor.

Evren simülasyon mu? Kütleçekimiyle uzmanların açıklamaları

İngiltere’nin Portsmouth Üniversitesi’nde görev yapan fizikçi Dr. Melvin Vopson, evrenin bir bilgisayar simülasyonu olabileceği yönündeki tartışmaları yeniden alevlendiren bir çalışma yayımladı. AIP Advances dergisinde yer alan makalesinde Vopson …

Teknolojik güvenli sürüş yatırımı kazaları yüzde 47 azalttı

Trafik Haftası vesilesiyle güvenli sürüşün önemine dikkat çeken GetirAraç, güvenli sürüşe yönelik teknoloji yatırımlarıyla ağır kaza/hasar oranında yüzde 47 iyileşme sağlandığını duyurdu.

Bilim insanları dilin haritasını çıkardı

Araştırmacılar, canımızın nasıl tatlı çektiğini anlamanın obeziteyle mücadeleye yardımcı olabileceğini söylüyor.

Yapay zekaya göre Anneler Günü’nde annenize en az bir kez vermeniz gereken hediye!

Yapay zeka analizleri, bu yıl Anneler Günü’nde en anlamlı hediyenin, alıcısına özel olarak tasarlanmış ve duygusal emek barındıran armağanlar olduğunu gösteriyor.