MHP’li Yönter, CHP’yi hedef aldı: Düne kadar PKK’yla aynı safta yürüyordun

MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin PKK ve Öcalan Açıklamaları

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin PKK elebaşı Abdullah Öcalan’a yönelik çağrısının ardından DEM Parti heyeti İmralı’ya ziyaret gerçekleştirdi ve Meclis partileriyle istişarelerde bulundu. DEM Parti, en son CHP’ye ziyarette bulunurken ana muhalefet partisi CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Şehit ve gazileri incitecek bir durumun içinde olmayız” sözleriyle net bir duruş sergiledi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, Üsküdar, Kadıköy, Ümraniye ve Çekmeköy ilçe başkanlıklarını ziyaret ederken Özgür Özel’e yönelik eleştirilerde bulundu. Yönter, CHP’nin DEM Parti’yle gerçekleştirdiği görüşmeyi hatırlatarak, “DEM heyeti İmralı ile görüştü. Özgür Özel ‘Şehit ve gazileri incitecek bir durumun içinde olmayız’ dedi. Bu hareket, sizler PKK ile aynı safhadaydınız. Hatta mağarada birlikte türküler mi söylüyordunuz? PKK ile hemen hemen aynı şey oldunuz. Size şehitleri, gazileri anlatmaya ne hakiniz var ki? CHP’nin bizi gölgelemesinden sonra yapacağı hiçbir şey bizim için önemli değil. Şehit ve gazinin hakkını sonuna kadar koruyacağız” şeklinde konuştu.

‘ŞEHİT CENAZELERİ Mİ TAŞINACAK?’

Türkiye’yi doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine huzur ve güven içinde yaşanabilir bir cennet haline getirmeyi amaçladıklarını belirten Yönter, “Şehit cenazeleri mi taşıyacağız? Anneler mi ağlayacak? Gözyaşları mı dökülecek? Ocaklar mı kararacak, Türk ve Kürt halkları mı savaşacak? Bunu mu istiyorlar? Biz bir arada kaynaşmışız, ayrışmayız. Birlikte ve kardeşçe yaşarız. Bin yıldır aynı milletin parçasıyız, birbirimize destek oluruz. Biz Türk milletiyiz” dedi.

Related Posts

CANLI BLOG | İsrail-İran çatışmasında 12. gün: İran Katar’daki ABD üssüne füze fırlattı; Trump’ın “ateşkes” iddiasına İran’dan yanıt: Ateşkes yok

CANLI BLOG | İsrail-İran çatışmasında 12. gün: İran Katar’daki ABD üssüne füze fırlattı; Trump’ın “ateşkes” iddiasına İran’dan yanıt: Ateşkes yok

İBB Teftiş Kurulu: Akın Gürlek’e 621 Gün araç tahsisi

BB Teftiş Kurulu’nun raporunda, dönemin 37. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Akın Gürlek’e 621 gün boyunca belediye araçlarının tahsis edildiği belirlendi.

Ardahan’da hafif ticari araç devrildi: 2 kişi yaralandı

Ardahan’ın Çıldır ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hafif ticari aracın devrilmesi sonucu 2 kişi yaralandı.

AK Parti MKYK sonrası Ömer Çelik açıklamalarda bulunuyor

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MKYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulunuyor.

Gebze’de 4 katlı binanın çatısında yangın: Panik anları kameralara yansıdı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bulunan 4 katlı bir apartmanın çatısında çıkan yangın paniğe yol açtı. Yangında can kaybı yaşanmazken, binada maddi hasar meydana geldi.

İran israil’e füze yağdırdı… ‘Hayber’ füzesi ilk kez atıldı

İRAN, İsrail’e karşı şimdiye kadarki en yoğun misilleme operasyonlarından birini gerçekleştirdi.