Konyaspor’da Transfer Gelişmeleri

Konyaspor’un Genç Oyuncuları Transferde

Konyaspor 2. Başkanı Adem Bulut, Melih İbrahimoğlu’nun kardeşi Mücahit İbrahimoğlu’nun transferinin 1-2 gün içerisinde resmiyet kazanacağını ve genç kaleci Deniz Ertaş ile Melih İbrahimoğlu’nun Avrupa’dan kulüplerin de takibinde olduklarını açıkladı.

Transfer çalışmaları hakkında konuşan Konyaspor 2. Başkanı Adem Bulut, gençlere yönelik transfer politikalarından bahsederek, “Devre arasında gençlere yönelik transfer politikamızın olduğunu göstermiştik. Biz sadece Avrupa’dan Morten’i almamıştık. Diğer genç ve ileriye dönük yatırım oyuncuları da bulundurduk. Mücahit İbrahimoğlu da bunlardan biri. Transfer kısa süre içinde resmiyet kazanacak.” şeklinde konuştu.

Deniz Ertaş için Galatasaray ve Fenerbahçe’nin ilgisi olduğuna dair çıkan haberlere de açıklık getiren Bulut, “Galatasaray ve Fenerbahçe’nin bize bir ilgisi olmadı. Ancak Avrupa’dan ve diğer liglerden takımların Deniz’i izlediği bilgisine sahibiz. Deniz’in bizden ayrılması için şu anda uygun değil. Uzun yıllar Konyaspor forması giyeceğinden eminim.” dedi.

Melih İbrahimoğlu’nun durumunu da değerlendiren Bulut, “Melih İbrahimoğlu Türkiye U21 takımının ve Avusturya Milli Takımı alt kategorilerinin başarılı oyuncusu. Avusturya Milli Takımı Melih için ilgi gösteriyor. Melih’in de Konyaspor’da bir süre daha kalması gerektiğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Genç yeteneklerin transfer süreçleriyle ilgili açıklamalarını sürdüren Bulut, Konyaspor’un geleceğe yönelik planlarının genç yetenekler üzerine kurulu olduğunu belirtti. – KONYA

Related Posts

Her iki araçtan biri bu 4 şehirde!

Ocak-nisan döneminde Türkiye genelinde trafiğe kaydı yapılan 690 bin 209 aracın yaklaşık yarısı İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya’da yollara çıktı. İstanbul, 196 bini aşan yeni araç kaydıyla ilk sırada yer aldı. TÜİK verilerine göre toplam taşıt sayısı ise 32 milyona dayandı.

Türkiye’den ABD tahvillerinde 4,6 milyar dolarlık satış

Türkiye’den ABD tahvillerinde 4,6 milyar dolarlık satış

Kamu işçisinin sözleşme görüşmelerinde heyetler bir araya geldi

Kamuda yaklaşık 600 bin işçinin ücret artışının belirleneceği Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolü görüşmelerinde, kamu işverenini temsil eden Türk Ağır Sanayii ve Hizmet Sektörü Kamu İşverenleri Sendikası (TÜHİS) ile TÜRK-İŞ ve HAK-İŞ heyetleri bir araya geldi.

Deprem sonrası İstanbul’da gayrimenkul haritası değişti: Fay hattından uzak bu 5 ilçe aranıyor

23 Nisan Marmara depremi sonrası İstanbul’da gayrimenkul dengeleri değişti. Ev arayanlar artık kuzeye yöneliyor; Başakşehir, Eyüpsultan, Sarıyer, Beykoz ve Çekmeköy öne çıkıyor. Bu eğilim arsa piyasasını da hareketlendirdi. Özellikle Sakarya ve Bilecik bölgelerinde ciddi artış yaşanıyor.

Bütçe açığı nisanda 174.7 milyar TL oldu

Hazine ve Maliye Bakanlığı nisan ayında bütçenin 174.7 milyar TL açık verdiğini açıkladı.

Angola’nın yeni enflasyon yüzde 22,32 oldu

Angola Ulusal İstatistik Enstitüsü verilerine göre, enflasyon dokuzuncu ay üst üste düşüş gösterdi. Nisan ayında tüketici fiyat endeksi bir önceki aya göre yüzde 1,34 arttı. Bu oran, Mart ayındaki yüzde 1,38’lik artışın gerisinde kalarak Mayıs 2023 …