İstanbul Emniyeti: 20 günde 17 ton kaçak içki ele geçirildi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden Kaçak İçki Operasyonu

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Vatan yerleşkesinde, Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde, ilgili şube müdürlükleri ve Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğünün katılımıyla ele geçirilen kaçak içkiler sergilendi.

AA’nın aktardığı habere göre; İstanbul Emniyet Müdürü Selami Yıldız, burada yaptığı açıklamada, halkın huzurunu, sağlığını ve vatandaşın can güvenliğini tehdit eden unsurlarla mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini söyledi.

Ekiplerin 7/24 esasına göre görevlerini yaptıklarını belirten Yıldız, “İstanbul’un huzuru, Türkiye’nin huzuru şiarıyla, İstanbul halkımızın huzur ve güvenliği, vatandaşlarımızın can ve mal emniyeti için 7/24 sokaklardayız. Emniyet teşkilatımız, İstanbul’un bütün ilçelerinde bugün özellikle yaklaşan yılbaşı münasebetiyle halk sağlığını tehdit eden kaçak alkol üreten ve satan yerlere yönelik denetimler ve uygulamalar yapacaktır. Son 20 gün içerisinde kaçak alkol üreten yerlere yönelik yaptığımız operasyonlarda yaklaşık 17 ton kaçak alkol ele geçirilmiştir. Bu operasyonların sonucunda 17 şahsa işlem gerçekleştirilmiştir.” şeklinde konuştu.

(ANADOLU AJANSI)

Related Posts

Yunanistan Patriot füze sistemlerini Akdeniz’deki adaya yerleştiriyor

Yunanistan Savunma Bakanlığı Patriot savunma füze sistemlerini ABD hava ve deniz kuvvetlerinin bulunduğu Girit Adası’ndaki Souda askeri üssüne konuşlandırmaya başladı.

Dem Parti üç ay sonra Silivri’de: İmamoğlu ve diğer tutukluları ziyaret ediyorlar

DEM Parti, üç aydır Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etmek için ilk kez Silivri’ye gitti.

İran füzeleri hastaneye isabet etti

İran’dan İsrail’e füze saldırıları yeniden başladı. İran füzeleri hastaneye isabet etti.

Sakarya’da 150 dönümlük buğday tarlası kül oldu

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde yaklaşık 150 dönümlük buğday ve arpa ekili alanda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin 2 saat süren müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Sophia Loren, Ingrid Bergman ve John Lennon: Atina’daki sandalet dükkanı nasıl ünlülerin uğrak yeri oldu?

Sophia Loren, Ingrid Bergman ve John Lennon: Atina’daki sandalet dükkanı nasıl ünlülerin uğrak yeri oldu?

ABD savaşa katılırsa İran Orta Doğu’yu yangın yerine çevirecek: Planlar ortaya çıktı!

ABD merkezli The New York Times’ın ABD istihbaratına dayandırdığı habere göre İran, savaşa katılması halinde Orta Doğu’daki ABD üslerini vurmak için plan hazırladı. ABD yetkilileri tarafından gözden geçirilen belgelere göre Tahran’ın bu hazırlıkları …