İngiltere’de yoğun kar yağışı nedeniyle uçuşlar ertelendi

İngiltere’de Etkili Kar Yağışı: Uçuşlar Askıya Alındı!

İngiltere genelinde etkili olan yoğun kar yağışı, ulaşımı olumsuz etkileyerek birçok uçuşun askıya alınmasına neden oldu. Özellikle ülkenin kuzeybatısındaki Leeds Bradford, Manchester ve Liverpool John Lennon havaalanlarında pistler kapatıldı.

Meteoroloji yetkilileri, İngiltere’nin orta kesimleri ve Galler’in büyük bir bölümünde ikinci derece kar uyarısı yaptı. Yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle havaalanlarında uçak seferleri iptal edilirken, uçuşlarda büyük gecikmeler yaşanabileceği belirtildi.

Hava durumu nedeniyle yolculara, seyahat öncesinde uçuş durumlarını kontrol etmeleri tavsiye ediliyor. Özellikle Manchester ve Liverpool gibi yoğun kullanılan havaalanlarında hava trafiği tamamen durma noktasına geldi.

Kötü Hava Koşullarına Dikkat!

Yetkililer, kötü hava şartlarının önümüzdeki günlerde de etkili olacağını ve seyahat planı olanların dikkatli olmalarını söyledi. Kar yağışının yoğunluğuna bağlı olarak tren ve kara yolu ulaşımında da aksaklıklar yaşanması bekleniyor.

Hava durumu uyarılarının sıkı bir şekilde takip edilmesi gerektiği vurgulandı. Kar ve buzlanmanın devam etmesi halinde İngiltere genelindeki daha fazla havaalanının da kapanabileceği öngörülüyor.

Related Posts

Tahran’ın menzilindeki ABD üsleri

Trump’ın, “İran’a 2 hafta süre verdim” çıkışı, akıllara Tahran’ın hedefinde olabilecek ABD üslerini getirdi. Yaklaşık 20 üsle bölgede varlığını sürdüren ABD’nin, El Ubeyd, Ayn’ül Esad ve Tanf gibi üsleri açık hedef haline gelecek. Bölgeye yoğun tahkimat yapan ABD’nin ise Diego Garcia gibi Körfez dışı üslerini de saldırılarda aktif kullanabileceği değerlendiriliyor.

AKP’li belediye bakanlığın ifşa ettiği firmayla yıllarca çalışmış!

CHP Şahinbey Belediyesi eski meclis üyesi Uğur Kalkan, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin tartışmalı ihaleleriyle ilgili yeni bir skandalı gündeme taşıdı. Daha önce 208 milyon TL’lik ihaleler alan Aydız Catering isimli firmanın ardından, bu kez Tarım ve Orman Bakanlığı’nın “tek tırnaklı et” tespit ettiğini açıkladığı Merve Global Temizlik adlı firmanın, belediyeden milyonlarca liralık yemek ihaleleri aldığı ortaya çıktı.

Hakan Fidan’dan, İslam İşbirliği Teşkilatı Dışişleri Bakanları Konseyi’nde ‘İsrail’ tepkisi: ‘Üzerimize düşeni yapmaya hazırız’

İstanbul’da düzenlenen İslam İşbirliği Teşkilatı Dışişleri Bakanları Konseyi’nin 51. Oturumu’nda açıklamalarda bulunan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, “Bu sorun ne Filistin, ne Lübnan, ne Suriye, ne Yemen ne de İran sorunudur, bu sorun apaçık İsrail sorunudur” dedi. “Ortak adım” çağrısı da yapan Fidan, “Türkiye olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız” dedi.

CANLI Son dakika: İran’dan İsrail’in kalbine füze! Başkent Tel Aviv ve liman kenti Hayfa vuruldu… Trump’tan İran’a iki hafta müddet

İsrail ve İran arasındaki çatışmaların 8. gününde, karşılıklı saldırılar devam etti. İran’ın, Demir Kubbe’yi aşan füzeleri İsrail’in başkenti Tel Aviv’i ve liman kenti Hayfa’yı vurdu. Hayfa’da yaralıların olduğu bildirildi. İsrail ordusu ise, İran’ın Tebriz kentine saldırı düzenledi. Öte yandan ABD Başkanı Trump, İran ve İsrail arasındaki çatışmalara ve olası ateşkese ilişkin açıklamalarda bulundu. Trump, “Biz İran’a bir müddet verdik ancak bu müddetin ne kadar olacağını sonraki zamanlarda söyleyebilirim. Ancak maksimum iki hafta müddet.” diye konuştu.

Zeytinlik Yasası…Hekimlerden Muğlalı Köylülere Destek

Zeytinliklerin madenlere dönüştürülmesini kolaylaştıran yasa tasarısına tepkiler sürüyor! Türk Tabipler Birliği yönetimi de yasaya tepki veren Muğla’daki köylülere destek verdi. 

İran, İsrail saldırısı altında görüşme yapmayacağını yineledi

İran, İsrail saldırıları bitmeden nükleer müzakereye kapıyı kapattı. Avrupa, diplomasi için çaba harcıyor. ABD ise çatışmaya dahil olma kararını iki hafta içinde verecek.