Erdoğan Ali Babacan görüştü

Muhammed Nur Nahya, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Benzerliğiyle Gündemde!

Muhammed Nur Nahya, son zamanlarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sesine olan benzerliğiyle dikkat çekiyor ve tüm Türkiye’de konuşuluyor. Sosyal medyada paylaştığı videolar büyük ilgi görerek hızla popülerlik kazanıyor.

Ünlü fenomen, bu sefer DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile bir araya geldi. Ali Babacan, Nahya’yı DEVA Partisi Genel Merkezi’nde ziyaret ederek kapıya kadar uğurladı. Bu özel buluşmanın anları, Muhammed Nur Nahya tarafından sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

Related Posts

Elektrik kesintileri 5 can aldı: Avrupa’da kaos sürüyor

İspanya ve Portekiz’de başlayan geniş çaplı elektrik kesintileri nedeniyle üç ayrı olayda 5 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Kadir astsubaydan acı haber: Halı saha maçı sonrası yaşamını yitirdi

Tunceli’de görev yapan Astsubay Üstçavuş Kadir Açar, halı saha maçı sonrası fenalaştı. Hastaneye kaldırılan Açar, kurtarılamadı.

Pakistan’da yakıt tankeri patladı: 2 kişi hayatını kaybetti

Pakistan’ın Belucistan eyaletinde yakıt tankeri patladı.  Patlama sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 56 kişi yaralandı.

Özcelep’in ‘İSKİ’ye baskın’ görüntüleri: ‘Kan akacak, Trabzon’da elli kişiyi zor tutuyorum’

İBB’yi hedef alan yeni operasyonda gözaltına alınan İSKİ Genel Müdürü Şafak Başa’yı rüşvet istemekle itham eden maden şirketi yetkilisi İdris Özcelep’in, İSKİ binasına zorla girmeye çalıştığını gösteren görüntüler ortaya çıktı.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu: Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi daha iyi olmalıydı, ben olsam ‘parlamenter sisteme dönüş’ teklifi sunarım

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin uygulamada kâğıt üstünde olduğu gibi yürümediğini belirterek “Ben olsam, parlamenter sisteme dönüş için, ‘Buyrun, hadi dönelim’ bir teklif de sunabilirim” dedi.

İstanbul depremi sonrası riskli bina tahliye edildi

İstanbul’da meydana gelen deprem sonrası Küçükçekmece’de bulunan beş katlı bina yapılan değerlendirmenin ardından riskli olduğu tahmin edilerek tedbir amacıyla tahliye edildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir