Düğün salonu çıkışı 2 kişiyi tabancayla vurdu

Kartepe’de Düğün Salonunda Meydana Gelen Tartışma Kanlı Bitti: 2 Kişi Yaralandı

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde gerçekleşen bir olayda düğün salonunda çıkan anlaşmazlık, silahlı bir saldırıya dönüştü ve B.D. ile O.Ç. isimli iki kişi yaralandı.

Olay, Dumlupınar Mahallesi Askeriye Sapağı Sokak’taki bir düğün salonunda dün gece saat 23.30 sıralarında meydana geldi. B.K. ile B.D. ve O.Ç. arasında henüz bilinmeyen bir sebeple başlayan tartışma, sokakta devam etti ve kavgaya evrildi. Bu esnada B.K. tabancayla ateş etti.

Olayda B.D. bacağına, O.Ç. ise kasığına isabet eden kurşunlarla yaralandı. Yaralılar hemen hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı. Polis ekipleri olayın ardından B.K.’yi gözaltına aldı ve silahına el koydu.

Olayın Ardından Tutuklandı

Kartepe İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde işlemleri tamamlanan B.K., bugün adliyeye sevk edildi. Mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Related Posts

Trump’tan suikast girişimine yönelik dikkat çeken ifade

ABD Başkanı Donald Trump, 13 Temmuz 2024’te uğradığı suikast girişimine ilişkin, “Olmaması gereken hatalar yapıldı” dedi. Trump, Beyaz Saray’da, Fox News Televizyonu’nda program yapan oğlu Eric Trump’ın eşi Lara Trump’a suikast girişiminin yıl dönümü …

Kırklareli’nde ağaçlık alana sıçrayan yangın söndürüldü

Kırklareli’nde anızdan çıkıp ağaçlık alana sıçrayan yangın söndürüldü

İyi Parti lideri Dervişoğlu: Saray’ın, İmralı’nın yolundan yürüyenlerin Cumhuriyet’i yok etmesine müsaade etmeyeceğiz!

İyi Parti lideri Dervişoğlu: Saray’ın, İmralı’nın yolundan yürüyenlerin Cumhuriyet’i yok etmesine müsaade etmeyeceğiz!

Son Dakika… Selahattin Demirtaş’tan ‘silah bırakma’ açıklaması

Tutuklu eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, terör örgütü PKK’li bir grubun bugün silah bırakmasıyla ilgili “Barışın kaybedeni olmaz” demişti, değerli Sırrı Süreyya. Evet, bugün senin de yüreğini koyduğun çabaların ilk meyvesini aldık. Kaybeden olmadı, olmayacak. Hayırlı, uğurlu olsun. Emeği geçen herkese selam ve teşekkürlerimle…” açıklamasında bulundu.

Pervin Buldan’dan Erdoğan’a teşekkür telefonu

Pervin Buldan’dan Erdoğan’a teşekkür telefonu

İngiltere’den ‘iki devletli çözüm’ vurgusu: Orta Doğu’da kalıcı barışın başka yolu yok

İngiltere Başbakanı Keir Starmer, İsrail ile Filistin arasında iki devletli çözüm olmadan Orta Doğu’da kalıcı bir barış ihtimalinin olduğunu düşünmediğini söyledi.