Diyanet’ten Baba Okulu Projesi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, “Baba Okulu” Projesinde Babalar ve Çocuklarıyla Buluştu

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, “Baba Okulu” projesi kapsamında eğitim alan babalar ve çocuklarıyla bir araya geldi. Başkanlıktan yapılan açıklamaya göre, Erbaş, Din Hizmetleri Genel Müdürlüğünün “Baba Okulu” projesinden yararlanan babalar ve çocuklarıyla başkanlıkta buluştu.

Erbaş, yaptığı konuşmada “Baba Okulu” ifadesinin çok sıcak bir ifade olduğunu belirterek, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından özenle projelendirilen, çocuklarımız babalarıyla daha mutlu bir hayat nasıl sürdürebilirler, ailelerini daha huzurlu nasıl yapabilirler, bu amaçla doğmuş bir projedir.” şeklinde konuştu.

“Baba huzurlu olursa aile huzurlu olur, çocuklar da anneler de huzurlu olur.” diyen Erbaş, bu tip seminer ve eğitimlere genellikle annelerin ilgi gösterdiğini ancak babaların bu konuda biraz eksik kaldığını belirtti.

Erbaş, “Baba Okulu” adı altında birkaç yıldır projeler gerçekleştirdiklerini hatırlatarak, “Anneleri, babaları mutlaka medeniyetimizin değerleriyle tanıştırmamız ya da tanışıklığını geliştirmemiz, aile ilkeleri ve değerleriyle, çocuk, anne, baba, aile nasıl mutlu, huzurlu olur, bunlarla ilgili Diyanet İşleri Başkanlığı olarak önemli çalışmalar yapıyoruz.” dedi.

Related Posts

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gazze için kurban bağışında bulundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2025 yılı Kurban Bayramı dolayısıyla kurban vekaletini bu yıl da Türk Kızılay’a verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu yılki 7 hisse kurban vekaleti Gazze’deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

Fransız bakan, terör örgütü elebaşı Mazlum Abdi ile görüştü

Fransa Dışişleri Bakanı Jean Noel Barrot, terör örgütü PKK/YPG’nin Suriye’deki elebaşı “Mazlum Abdi” kod adlı Ferhat Abdi Şahin ile görüştü.

Bilim insanları “görülemez” dedi; ünlü sanatçı taklit ettiğini iddia etti.

İngiliz sanatçı Stuart Semple, bilim insanlarının keşfettiği ve  daha önce kimsenin görmediğini söyledikleri “Olo” rengini taklit ettiğini iddia etti.

Müzisyen koca eşini öldürdü, itirafları kan dondurdu

12 yıllık eşini öldüren müzisyen koca, ilk kez hakim karşısına çıktı. Sanık savunmasında, “Bıçak kırılınca tornavida sapladım.” dedi.

İstanbul trafiğinde çekiçli dehşet

İstanbul Ümraniye’de bir kamyon şoförü, trafikte yol verme meselesi nedeniyle tartıştığı sürücüye çekiçle saldırdı.

Mert Gölü Denizle Buluştu

İğneada’daki Mert Gölü, yağışlarla dolup denizle birleşti. Doğanın güzelliği gözler önünde.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir